???

Jag måste bara få skratta lite åt facebooks lilla 'ruta' med vänförslag. Ungefär 35ggr per dag så ploppar denna människan upp i min ruta.




Han/hon/den/det har inga vänner och är knappast ens någon riktig person. Ändå så finns denne i min ruta! Eller vad sägs som Janne Brundin som har 3 vänner. Jag känner ingen av dem, inklusive Janne himself. Eller kanske den där spanska snubben som jag aldrig träffat i hela mitt liv men som är gemensam vän med en av mina vänner?

Mystis(k)t.. mycke mystis(k)t!
Som en klok liten grabb på 2,5 skulle ha sagt :]


Ny dag, nya tag!

Nu är jag arbetslös igen! I alla fall för tillfället.
Ringde till 'chefen' för en stund sedan och hon skulle se vad hon kunde fixa fram. Så nu är det väl bara att vänta.
Måste till arbetsförmedlingen idag också. Usch vad jag INTE vill! Det kommer vara 375 papper att fylla i och 28 uppgifter att ändra. Men tyvärr så måste jag ju om jag ska få några pengar..

Annat skoj som händer är att vi har fått en vattenläcka i källaren. Så nu har vi inte haft något vatten sen tre-tiden igår. Väldigt handikappande när man har två små barn hemma. Och så har jag en massa tvätt som skulle behöva tvättas.
Det skulle ringa någon snubbe som de skulle skicka hit ifrån försäkringsbolaget idag så då får vi se vad som kommer härnäst.


#%&¤/#"!



Hade precis skrivit ett långt fint inlägg om att detta är min sista föräldralediga vecka.
Och så försvinner skiten!

TACK!
......

Veckans bästa!



Vincent!
Hade helt glömt bort denna mannen tills för en stund sedan när min kära lillebroder påminde mig.

You go girl!

Glasfiberväven är här med uppe! :D
Jag fixade det sista ikväll när ungarna hade lagt sig. Men inte va de då nån barnlek den där sista biten. Önskar att Tobbe hade varit hemma så att han kunde assistera mig, men nu sitter den då där den ska. Och lika glad är jag för det!
Nu ska det bara torka, sen målas och sen kommer eldprovet...!

Glasfiberväv.

Jiihoo!
Igår blev det av. Nu åkte glasfiberväven (-en liten bit ovanför fönstret som jag förhoppningsvis hinner fixa ikväll) upp i barnrummet.
Å jag säger bara 'a piece of cake'.
Jag hade föreställt mig att det skulle va jättebökigt och hade läst skräckhistorier om glasfiberväv på nätet. I själva verket var det ganska simpelt. Det blev väl några små skavanker här och där men de kommer knappast synas, och det stora hela så blev det inte så pjåkigt för att vara första gången. Nu återstår det lite småplock innan vi kan börja MÅLA :D

Akuten.

I förrgår var vi på akuten med lilleman.

Vi hade varit nere i Gäddträsk och klippt gräset. Och så hittade han en påse med nötter (!!!) i farmor och farfars bil som han lyckades knapra i sig av. Hur som helst så satte det i gång i bilen på vägen hem. Först började ögonen klia, sen slog näsan igen och sedan svullnade båda ögonen upp till mindre golfbollar. Stackarn såg inte frisk ut så vi åkte hem och dumpade lite saker och sen for vi vidare till akuten.

Vi fick komma in direkt. Om det var gräset eller nötterna som fick honom att reagera kunde de inte säga. Men de konstaterade att det inte var någon större fara. Han fick medicin och ögondroppar och sen var det fritt fram att åka hem igen.

I väntrummet hittar jag en liten spegel.
-Titta Theo vad som har hänt med dina ögon!
Theo tittar en lång stund i spegeln och ser helt förskräckt ut.
- Oj... dom är jättestoora! :O säger han tillslut.

Å förresten..

..tuta inte i onödan!
Jag såg dig, och jag är snabbare än dig ändå!
back off!

PMS-kärring!

ÅÅÅH vad jag är ARG idag!!!
Helt utan anledning. Och bara det gör mig, om möjligt ännu argare!

Norbit!



Sevärd!
Eddie Murphy när han är som bäst :]

I knew it!

Gårdagen var nog för bra för att vara sann.. jag borde ha förstått att lilleman inte hade ro att sova hela natten från halv sex (det var nog lite mycket begärt) även fast han var så ruskigt trött. Han vaknade igen kring åtta och sen var han uppe till halv tolv.

Imorse klev han upp strax efter sju..

Sjukt!

Theo somnade på soffan halv 6! Tilia somnade halv 7. Tobbe är ute och fiskar.
ALLT
är bortstökat utom lite disk som jag hade tänkt ta itu med om en stund. 
Jag börjar sakta men säkert känna mig som en människa igen!


!


Btw så älskar jag min 'evighetsdiskborste'. Den har levt i över ett år nu.
Still going stong..


Today.

Idag, för exakt ett år sedan så var det dagen med stort D!
Det var idag det var sagt att hon skulle komma till oss.. 6:e Augusti..

tisdag fyller lillskrutt ETT ÅR!!
Helt ofattbart..


Seg.

Hemma från semestern, och har så varit i några dagar nu.
Östersund var überbäst om man både vill shoppa och roa barn!
Vi hann med en tripp till Storsjöbadet som var superkul. Massa massa pooler, vattenrutschkanor och annat vattenskoj. Bäst var nog ändå det 'lilla' vattenlandet för barnen. Tilia plaskade och skrek för glatta livet och Theo åkte vattenrutschkana tills han nära på nötte upp lillrumpan!

Storsjöbadet    Massa skoj!    Två som var väldigt lyckliga :D

En annan dag var vi på Frösö Zoo. Där fanns det en himla massa djur att kolla på. Tigrar, lejon, zebror, hyenor, lamor osv. osv. Mest imponerande var nog Tropikhuset med alla söta små apor, ormar, jättesniglar och annat smått och gott.

Theo och en pytteliten Fallabella-häst :]    LAMA!!!    DINGOS!!!    Helikopteråkning

Tillsist var vi på Djungelhuset. Det var rent ut sagt skitkul! Och det enda vi betalade i inträde (vi behövde bara betala för Theo) var 65 spänn. Snacka om värt! Inte ens caféet var dyrt.

Det var inte så stort där inne men fullt tillräckligt. Där fanns en ganska så stor klätterställning med rutschkanor, tunnlar och broar. De hade hopptält, kuddland, bollkanoner och en himla massa annat. För föräldrarna fanns det bland annat café, trådlöst internet och en gratis massagestol ;) Fast det blev mest bus för oss också. I fyra timmar lyckades vi hålla igång innan vi tillslut packade ihop oss och åkte hem till husvagnen. Helt utmattade!
Nu måste man ju bara åka och testa Leo's också. Tror det kan va ännu skojjigare då det är ungefär 4 ggr så stort! :D

Djungelhuset.     Rutschkanan var skojjigast! De små skrattade så de skrek ^^    Theos favorit; bollkanonerna!    Tilias favvo; kuddlandet!

RSS 2.0