Första natten..

..utan blöja för lilleman, och det fixade han helt galant!
Egentligen var det inte tänk att han inte skulle ha blöja på sig men vi glömde helt enkelt bort att sätta på honom den och så kom jag på det när jag låg i sängen och som bäst höll på att somna. Då kändes det som att nu fick det fick bära eller brista. Och det bar! :] Han har ju varit torr på natten ganska länge nu men man måste skynda sig upp med honom på morgonen innan han kissar. Så av ren bekvämlighet så har vi inte provat utan blöja tidigare. Men nu när det gick så bra i natt så är det ju bara att köra på! Så får vi ju se hur länge vi klarar oss utan att bädda om :P

Michael Jackson ÄR död!

Konstigt.. sorgligt..
Han var min största idol när jag var i 5-årsåldern och jag minns hur j*vla förbannad jag blev när min mamma 'råkade' spela över min Michael Jackson konsert som jag hade på ett vhs-band. Jag var sur i en vecka..!

R.I.P


Död!?

Kan det vara så att Michael Jackson faktiskt är död!?
Sjukt..!
Måste kolla på tvn..

Today.

Idag hade jag inte tänkt skriva mer än att vi snart ska packa matsäcken och dra på djurparken så fort de öppnar. Ha det trevligt i sommarvärmen, det ska jag! ;)


Tilia kör vagnen ute hos mormor och morfar.

Tidig morgon.

Halv sex var vi, jag och Theo uppe idag..
Där fick man så man teg!

Knäckt liten man.

Inte nog med att han somnade kl 17.00 igår. Han sov dessutom 13 timmar i streck. Fattar ni?? TRETTON! Han som normalt brukar sova kring 9-10 timmar, ibland 11 och nästan aldrig 12!
Sedan sov han 1½ timma på dagen idag (normalt- max 1h men oftast ingenting alls!). Och inte nog med det, ikväll så somnade han 19.00 i bilen på väg hem ifrån mormor och morfar!
Det ska bli spännande att se när han vaknar imorrn..

Fynd.

Jag har fyndat en solskyddsdräkt åt Theo på tradera för 160 spänn! Jag som tyckte att den jag köpte förra sommaren var billig och den gick på 250-300:- nånting.
Nu väntar jag otåligt på att 'vinna' nästa solskyddsdräkt åt Tilia. Den går ut den 29:e och jag hoppas jag vinner den med! Helst för utgångspriset 160:- ;) Det bästa är att det är samma säljare som har dräkterna så jag kan samfrakta.  Vilket i sin tur gör att det kommer bli mycket billigare att köpa två dräkter + frakt än att gå på stan och köpa en. *håller tummarna*


Vunnen!



Och denna håller ni tassarna borta ifrån! :P

Off.

Jag är så jäkla trött just nu. Utmattat.
De senaste två veckorna har varit slitiga, speciellt nu då Tobbe har jobbat kväll.
Theo, den lille spjuvern, har haft en våga-vägra-sova-period igen. Stackarn är helt slut på. Men han kan liksom inte komma till ro, trots 375 lästa godnattsagor. Jag tror det är de två nya tänderna som kommit upp mixat med pollen allergi och en lättare förkylning som gör det. Ikväll somnade han helt utsliten på mormor och morfars soffa kl 17.00. Så tidigt har han aldrig somnat i hela sitt liv! Så jag fick lov att lämna honom där ute så att han skulle få sova. Hoppas han har en bra natt nu och inte vaknar en massa. Han behöver det!

Just nu gör jag ingenting. INGENTING!
Och det är såå skönt! Tobbe är ute och fiskar och gumman somnade i bilen på väg hem ifrån mormor och morfar.
Jag är själv.
Diskberget har vuxit, smulorna samlats på golven, tvätten har mystiskt dublerats och jag SKITER I DET!!
Jag kunde faktiskt inte bry mig mindre just nu. Jag har slitigt som ett djur för att hålla alla nöjda och glada, städa bort, fixa och dona. Så nu är det min tur att bara sitta och njuta av min ensamhet!
Så det så!

Babbel om allt.

I torsdags var jag och röntgade mig för att se hur det låg till med stenen. Den var puts väck! De kunde inte se ett spår av den. Så de slet ut slangen på direkten och nu har jag bara ett litet plåster som minne. SKÖNT!

I fredags tog Lillebror studenten! Jag kände mig gammal och försökte kompensera det hela med att gå 'ut' och roa mig lite på kvällen. Det var första gången på 3 år! Om man nu inte räknar firmafester och sånt och det ska man ju inte, för det räknas ju inte!! Jag hade trevligt med My och Marlene och det var rätt skönt att få komma ut och bara vara gamla vanliga Nina utan barn. TACK!

Vi har skaffat säsongskort på djurparken så nu försöker vi utnyttja det så mycket som möjligt. Hojta om ni ska me nån dag ;)

Tobbe jobbar kväll. Barnen är pigga som två små mörtar, och jag är uttråkad som bara den! Tror jag ska klä på dom och åka för att hämta mitt paket (med kläder :D), så kan man ju hoppas på att de somnar på vägen. Men det är nog att hoppas på lite för mycket med tanke på hur konstigt de sov idag..

Tänder.

Vi har fått tänder här hemma!
Det började med att jag upptäckte här om veckan att Theo hade fått en hörntand. Några dagar senare så upptäckte jag att han har en till hörntand på G. Det kan förklara det otroligt roliga humör han är på nu..

I lördags så fick Tilia äntligen sitt första lilla risgryn. Blott 10 månader och 2 dagar gammal :P


Prisa gud, här kommer skatteåterbäringen!

Jag fick lite smått panik när jag läste Mys inlägg om 'sommargarderoben'. Jag insåg att jag faktiskt inte heller har nått snyggt att ta på mig! Och de plagg som finns i garderoben som faktiskt är snygga är inte alls speciellt snygga ! Och där kom nästa panik! VAD ska jag bada i?? Jag har väl 375 skitsnygga bikinisar (bikinis.. bikinisar.. bikini.. whatever!). Hälften av dom kommer jag inte i, och andra hälften vill jag inte ens komma i förrän magen har hunnit ikapp åldern (eller jag lagt mig under kniven!) om sisådär en 72 år...! Det är nog bara att inse att kroppen tar styggt mycket stryk av att bära barn :/ I alla fall min..

Denna paniken resulterade i alla fall att jag nu har suttit hela kvällen framför datorn i hopp om att kanske hitta några badkläder och lite nya plagg.
Det gjorde jag :]
Ett par bikinibyxor, en baddräkt, en tunika, ett linne, två toppar, ett par mjukisbyxor, en klänning, en jacka och två BH:ar.
Allt för 358,50:- inkl. frakt! Hoppas bara att det är NÅTT som passar nu :/

I did it!

Skoterförarbeviset fixat!
Det gick galant :] Körningen var lätt. Vi behövde inte ens köra en bana utan vi körde bara en snabb sväng runt planen ungefär, och sen var det klart.
Full pott på teoriprovet, och sen var det över :]
Det känns skönt att slippa tänka på den saken nått mer.

Wish me luck!

Usch.. jag har åkt på nån slags förkylning, tror jag :/ inte kul!

Ikväll ska vi ut på crossbanan och köra fyrhjuling :D Kommer bli skoj! Hoppas det blir bra väder.
Senare ikväll har jag teoriprovet för skoterkortet. Sen kan jag förhoppningsvis stolt säga att jag fixade det!
I hope..

Det blir aldrig som man tänkt sig..

  1. Modemet kom. Tvn Funkar och jag kunde besviket konstatera att de bara sänder skit som vanligt. Så just nu fattar jag inte ens varför jag saknat Tvn överhuvudtaget!
  2. Vi var nere i Gäddträsk och barkade träd som vi ska använda till jordgubbs-/grönsakslandet och sandlåda. Vi kom hem ungefär 20.55 så det blev ingen affär och inget godis.
  3. Det där med skinande rent blev inte heller av. Jag hann just se pass dammsuga färdigt så stod resten av familjen och bankade på dörren. Sen va det bara å packa ihop oss och åka till Gäddträsk och fixa middag.  Det blev i alla fall renbäddat och smulfritt på golven, men inte mycket mer..


 

Skrutt!


Ny dag och nya tag imorrn..


Veckans Bästa!

Vacker! :]


Tv?

Vi har ingen Tv (igen). Den har varit borta i 3 veckor nu, om inte mer. Vi har fått ett nytt modem av Telia som vi ska hämta. Wohoo!

Tobbe tog ungarna i vagnen och gick för att hämta paketet. Själv tänker jag röjja undan, diska, dammsuga, tvätta och renbädda.
Ikväll hoppas jag på ett skinande rent hem, en FET godisskål och en fungerande Tv att titta på :D

So much to do, so little time..

Jag blir snart tokig!
Listan bara växer och växer. Jag har så många idéer i mitt huvud men dom hindras av att jag inte kan ta i som vanligt (pga. stenen), att jag har en unge som inte vill lägga sig i tid (nämner inga namn:P) och att jag har en karl som har börjat jobba skift igen. Skift passar i och för sig väldigt bra just nu eftersom han har mer tid hemma med oss andra och att vi dessutom får in en extra slant. Men kvällstid när ungarna har lagt sig är ändå dyrbar tid.
Jajja, snart slipper jag nog slangen, förhoppningsvis! Den 11:e är det röntgen. *håller tummarna*
:)

I helgen är det husvagnstest som gäller. Ska nog ut till päronen och campa på fredag och på lördag funderar vi på att dra till Vindelälven, vi får se. Ska bli spännande i alla fall.

Nä nu ska jag stöka bort och packa till ungarna. De ska vara hos mormor och morfar ikväll (och imorrn?) då Tobbe jobbar kväll och jag har teori. Snart är nog den grejen avklarad med!
Skönt!

RSS 2.0