Skräckfilm!


1000 frågor..

Varje dag med Theo är som en frågesport. Han frågar och frågar och frågar tills öronen blöder och det tillslut inte ens är möjligt att ge pojkstackarn ett vettigt svar.

-Ät maten nu Theo.
-Jamen afföj ska ja äta den?
-Så att du blir stor och stark.
-Men afföj ska ja bli de?
-Så att du orkar gå ut och leka, vill du inte det?
-Jo men afföj vill jag det?
-Ööh ja för du vill det..
-Men afföj då?
-För att jag säger det!
(1sek.. 2sek.. 3sek..)
-Mamma titta i fönstjet, va e de föj gubbe?

Ja jag säger då det..


Tandläkaren.

Japp, idag ska jag fara till tandläkaren med Tilia. Suga lite spott och kanske räkna hennes tänder, vad vet jag? Jag hoppas i alla fall att hon får en ny tandborste. De lyckas alltid försvinna på något vänster, så några extra borstar skadar inte.
 
Imorrn blir tösen 1½ år, prick! :] Tänk vad fort det går.
Jag träffade en tant på Medicinkonsulten förra veckan som frågade hur gammal Tilia var.
-Snart 1½, svarade jag.
-Jaha, ja min lillpojk fyller 52 i år. Jag har sparat hans tuttar. De ligger uppe i skåpet i en tillbringare.

Och fortsätter det att gå så här fort så är det nog inte länge kvar innan man är där själv.

Sötnos!


Jag lever..

..och mår! Eller vad man nu ska säga :)
Ska väl försöka dra igång bloggen igen nu när vi har införskaffat en ny bärbar dator som är lätt att starta och lätt att 'knappa' på. Dessutom så kommer jag ju ha tråkigt för mig själv en massa kvällar nu när Tobbe har börjat jobba K2. Snart har vi i alla fall överlevt kvälls/natt veckan. Alltid nått..

Själv så har jag lyckats nästla mig in på ISS och har jobbat/vickat där sen i slutet på november (med undantag de veckorna jag jobbade på lassa). Det är bra lön, trevligt folk och varierande göra, så där trivs jag bra :) Hoppas på mycket jobb framöver men vi får väl se vad som händer.

Och så ungarna, mina guldklimpar!  De har börjat hos dagmamman (..igen för Theo, 1st time för Tilia) och det går hur bra som helst. Inga ledsna miner där inte. Vilket är skönt! Men nog märker man att det är en omställning för dom. Theo säger ofta att han saknar mig och frågar efter pappa som han inte har fått träffa den här veckan. Ska bli skönt att få rå om dom i helgen och hitta på något ku tillsammansl. Får väl se om det blir Leos eller nått sånt :)

För övrigt så har jag börjat sticka på en socke åt Theo som förhoppningsvis ska bli två innan jag är färdig. Och så har jag fått en finne.. EN finne mitt i pannan! Tack.. verkligen..

Nä nu har jag varit uppe alldeles för länge igen. Nu ska jag koka några dl makaroner till matlådan, kolla igenom ungarnas väska och sen hoppa isäng och sova några timmar innan det är dags för sista rycket den här veckan. 

God natt! 

RSS 2.0