jObbigt.

Orka blogga i sommarvärmen..
Eller!?

Vi har varit fullt upptagna med att skaffa oss vuxenpoäng, dvs;
* Övat på att sova i husvagn och sätta upp förtält
* Gnällt på vädret
* Spettat/hackat/slitit bort häcken (och vilket h-vete det var! Ändå var det Tobbe som gjorde mesta jobbet)
* Druckit kaffe

Japp!

Imorrn ska vi packa. Och sen drar vi på semester till Östersund för att bada och gå på zoo :D

Many balls in the air..

..ja, jag försökte vara fyndig men.. äh, glöm det..

Idag har svärfar varit på besök med motorsågen. Nu är vi 10 buskar, 2 träd och 2 grenar fattigare. Nu är det en av häckarna som står i kön till utrotning.
Jihoo! :]
Det är så skönt att få bort lite 'skrot'. Ingen av oss har något vidare intresse för rabatter, buskar och div. sällsynta träd. Ingen av oss har heller tid att fixa med sånt eller hålla efter det. Så ju mindre djungel desto bättre.
Sen vill jag ju självklart inte ha för tomt, för det är ju inte snyggt det heller. Litegrann, just bara för syns skull är lagomt. Några buskar som man kan dra över lite snabbt med häcksaxen. Några färgglada blommor i någon snygg liten anordning och kanske ett par träd att knyta upp en hängmatta i. Det låter väl alldeles perfekt?

Igår började vi städa ur datarummet som vi har tänkt göra om till lekrum. Vi har fått bort det mesta småskrotet här inne också så nu är det mest de stora sakerna som skall hitta ett nytt rum att bo i. Spännande!

Och imorrn far Tobbe till Umeå. Han ska hämta sin moster som kommer ända ifrån Amerika(-tt) för att hälsa på. Och så ska han köpa en massa nödvändigheter som tex. klickgolv till barnens sovrum (livsviktigt!). Så då kan vi kanske fixa färdigt det med.
Jihoo!

Undrar när vi ska hinna med en tur i husvagnen också?
*semestersugen*

Glömde..

Ja jag glömde ju att lillan har kläckt ur sig sitt första ord också. Nog för att det var en sådär 1½ månad sen snart, men jag glömmer fort så jag skyller på det.

-T TaH!

..blev det :) Som sakta men säkert har utvecklats till ett väldigt tydligt..
 
-TiTTaH!

:]

Surprise!

Nu blir det lite snack om ungarna som den som tycker sånt är tråkigt kan sluta läsa NU..

Theo har varit utan blöja dygnet runt nu i snart två veckor och först inatt(/morse) var första natten som det hände en liten olycka ^^ Gick ju rätt bra ändå.
Han har dessutom, hör och häpna, finally lyckats lära sig att hoppa jämnfota! Något som han inte har förstått sig på tidigare.

Tilia blev 11 månader (!!!) igår, och det firade hon med att stolt visa upp sin 2:a lilla tand.
Idag briljerade tösen med att ta sina första stapplande små steg :] Nu är hon snart ingen bebis längre.
1-årsdagen närmar sig med stormsteg!

Städdag.

Nu har jag skickat bort familjen. Jag brukar göra det ibland bara för att jag ska få vara själv en stund och för att jag ska kunna städa och påta på här hemma i lugn och ro. Det är så skönt!
Ingen som kastar ut alla leksaker så fort man har plockat ihop dom, ingen som drar ut sladden till dammsugaren, ingen som välter ut skurhinken och ingen som ska bestämma vad som ska va på tvn!

Så nu ska jag knäppa på någon bra musikkanal på tvn, skruva upp ljudet och börja med att vika tvätt. Sen har jag nog göra resten av dagen tills de kommer hem igen.


Haha!

Man ska aldrig sluta förvånas..

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5493627.ab

Solskyddsdräkter.



Jag vann inte auktionen på den lila solskyddsdräkten så jag köpte en annan istället. Fick hem dom här om veckan (just när regnet hade slagit till, såklart). Och JÖSSES vad små dom var! Tilias var stl 1-2 år men där stod det i beskrivningen att den var liten så det var jag ju beredd på. Och så är hon ju så liten så jag tippar på att hon nog kan klämma in sig i den även nästa år.Theos däremot, var stl 3-4 år och satt som ett korvskinn!
Och där försvann mina visioner om att han skulle kunna ha den nästa sommar. Men men, annars så var det jättefina och helt klart vära pengarna. 353:- tror jag det var jag fick betala, inkl. frakt så jag är nöjd med mitt fynd.
Synd bara att det kommer regna resten av sommaren nu när jag äntligen har fått hem dom :P


Regn.

Idag är det begravning av Michael Jackson och därmed dags för mig att säga farväl till en bit av min uppväxt. En väldigt lycklig bit av min uppväxt och det känns konstigt.. jag trodde aldrig att det skulle beröra mig på det sätt som det faktiskt har gjort. Han var en grym artist, han var den störste och kommer alltid att vara den störste!
Jag är fascinerad av hans tragiska liv, jag är fascinerad av hela hans personlighet och framförallt så är jag fascinerad över hur generös han faktiskt var, med tanke på sin supermegakändisstatus.
TACK!




Jag kommer förövrigt inte att vara kontaktbar ikväll eftersom jag tänker sitta framför tvn och deppa..

RSS 2.0