Snart så.

Nu känner jag att jag har börjat friskna till :) Härligt!
Ungarnas ögon ser bättre och bättre ut så snart kanske vi har gjort bort allt elände för denna gång.

Imorrn är det dags för inskolning. Så jag ska försöka ta mig isäng om en stund så att man är någorlunda pigg och fräsch.

God natt!

Tyck synd om mig..

..för det gör jag!


Senaste åkomman heter luftvägsinfektion. Och PÅ det så fick jag dessutom ögoninflammation (som ungarna nu är hemma för). Så nu knaprar jag penicillin. 6 tabletter/dag. Jag måste nog säga att magen har klarat det förvånansvärt bra. Däremot så har jag fått en massa eksem som kliar som tusan. Men men det är väl bara att hålla ut. Bara en dags knaprande kvar nu. Sen får det banne mig vara nog!

I morrn ska jag ha inskolning på det ny/gamla jobbet. Vi ska se om jag pallar det. Är ju trots allt kanske inte så smart att fara på lasarettet och smitta ner folk. Annars blir det nog på fredag. På måndag börjar jag och sen är det bara jobb, jobb, semester v28, jobb, lite mer jobb och sen ska jag väl förhoppningsvis få vara lite ledig i slutet på augusti. Känns ju inte så kul men man får ju ta det som erbjuds. Det blir ju trots allt en hyffsad slant ändå, och så har man ju ändå helgerna fria :]

RSS 2.0